24 september 2008

Ventetid på flere måder ;-)

Uha det er næsten ikke til at vente, i morgen skal jeg starte i strikke-cafe i Rask Mølle. Det er første gang at jeg skal være med der, så det er jo altid spændende at se hvem der kommer og hvad nyt de kan bringe, så jeg kan få lidt nye ideer med hjem.

Og så til det helt store, på Søndag skal jeg ud og møde nogle rigtig søde mennesker fra blogland. Vi skal mødes hos Tine, så jeg skal jo også lige have kigget lidt på hvad jeg skal have med at strikke på.

Min søn og svigerdatter har været til scanning i dag, så nu har de set den lille, ja den er jo kun 6 cm endnu. Men det er jo altid dejligt at få at vide, at alting er som det skal være. Jeg syntes at det er et lille mirakel hver gang man ser sådan et lille foster. Nu kan jeg rigtig komme i gang med at strikke babytøj ;-)

5 kommentarer:

Tine sagde ...

Tillykke med barnebarnet!
Det bliver da fantastisk.

God strikecafe.
Håber det bliver hyggeligt.

Jeg glæder mig også til på søndag :-)

Gitte sagde ...

Du har helt ret - Det er lidt et mirakel med sådan en lille en voksende i maven ;-) Herligt at alt er som det skal være.

Ja - du må da hellere begynde at forberede dig til søndag. Det er jo en vigtig dag....

God strikkecafe i morgen.

Helle : sagde ...

Tak Tine, ja det er en spændende tid.

Hej Gitte, ja men jeg syntes ikke rigtig at min garnkasse har så meget spændende tilbage. Men jeg finder nok på noget.

Strikkeheksen sagde ...

Jamen Helle dog, tænk at der er et barnebarn på vej. Det fik jeg slet ikke fat i hos Tine i dag :-)

Tillykke, tillykke, jeg tror nok, jeg ville gå fuldstændig i selvsving med babyprojekter :-)

Meget, meget hyggeligt at møde dig i dag

Helle : sagde ...

Hej Lene, jeg tror ikke at jeg fik det nævnt i går, passer meget på at jeg ikke bliver en belastning for andre. Mange gange går folk helt over gevind, og man bliver bare tilsidst lidt træt i ansigtet, over at høre om børnebørn ;-) Men ja det bliver bare skønt at komme igang med at strikke babytøj. Min mand bliver nemlig morfar igen for anden gang her i Oktober, så jeg får nok min lyst styret.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails