01 marts 2009

Bog-udsalg

Så er der læse stof i huset igen.
Lørdag var vi en tur i Horsens og endte i Bog & Idé. Der er jo udsalg fortiden, så hjem kom lige disse skønne bøger. Jeg begyndte for ca. 8 år siden at interessere mig for bøger, sådan rigtig for alvor. Jeg har været utrolig langsom til at læser førhen, men jo mere jeg har læst jo hurtigere er jeg så også blevet. Finder man så lige en forfattere, som man falder i hak med, ja så smutter tiden bare af sted. Ja næsten lige som et godt strikketøj ;-)
Jeg glæder mig vildt til at komme i gang med triologien af Gunnar Staalesen, den skulle være helt fantastisk. Ole læser Jan Guillou for tiden, dem har jeg tilgode.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Karen Klarbæk sagde ...

Den der Geilske strikkeaften lyder bare rigtig hyggelig.
Min mor har hjulpet mig og strikket tunikaer til begge piger efter hendes mønster og siden er det blevet til 2 x ærmeling til mig.
Rigtig gode og nye mønstre synes jeg hun laver.

Karen

Tine sagde ...

Bogudsalg! Det kan være næsten lige så farligt som garnudsalg :-)
Jeg elsker også bøger!

Unknown sagde ...

Det er alltid gøy og komme hjem med bøker. Gunnar Staalesen kommer fra samme by som meg og han skriver også mye fra Bergen. Har lest en del bøker fra han. Jeg synes det er moro og følge gater og kjente steder, ellers er jeg ikke så glad i krim.
Men bøker elsker jeg, kos deg godt. :-)

nynne sagde ...

Det er altid dejligt at have noget godt at læse i - jeg sluger også bøger i stor stil - forsøger dog at låne mig frem da vi ikke har så god plads at vi kan have en masse bøger

Samtal från min trädgård sagde ...

Jo mere man läser jo bedre eller hurtigere bliver man, helt rigtigt konkluderet! Jeg har samme opfattelse, bliver også lyrisk over bogudsalg, men låner ellers mest på biblioteket.

Helle : sagde ...

Jeg låner for det meste også på biblioteket, men når de så er blevet billige de bøger som jeg gerne vil have, så ryger de med hjem i reolen. Vi har heller ikke så meget plads, men bøger skal der være plads til ligesom garn og stof :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails