10 februar 2010

Heldig eller hvad !!

Se lige hvad der lå i min postkasse i dag, og så står der enda på pakken at jeg først må åbne den på torsdag. Jeg har det altså lige som børn, kan næsten ikke vente, men jeg har jo lovet dig Lene at jeg ikke åbner før tiden ;-)

006

Jeg strikker på livet løs, men er bare ikke blevet færdig med noget. Her kan i se min vest som jeg kæmper med, for tror snart at jeg har strikket den 2 gange. Jeg havde næsten strikket det meste af det ene forstykke da jeg pludselig så til min skræk at jeg faktisk stadig strikkede på p. nr 6 og ikke en 7er som. Og så skal man jo også lige finde ud af hvad der er ret og hvad der er vrang pind på et diagram. Lige nu er den strikket færdig og så mangler jeg lige at sy den sammen og strikke kanter, så tror at jeg når det til på lørdag.

007

Når jeg sidder og strikker i min dejlige stol, kan jeg se ud i haven. Det er så sjovt at følge alle fuglene som bare pipper og ser så glade ud. De har lige fået et nyt fodderhus og en flaske til fuglefrø, så skal de ikke kæmpe om maden. 

004-1

Det skal lige siges at vi skal over og klage i XL byg, for taget er allerede faldt af. Her på billedet er det jo helt dækket af sne, men det skulle det da kunne holde til vil jeg mene.

017

Hvem har lagt sne på min mad !

011-1

5 kommentarer:

Ann sagde ...

Nøj, hvor spændende med den pakke. Torsdag....torsdag.....torsdag...mon det er garn?
Altså det der med at glemme at skifte pinde, strikke forkert og pille op 1000 gange, det kender jeg alt for godt. Hvor er tanlerne dog henne?

Ann sagde ...

...ikke tanlerne....TANKERNE...
Ja, det var jo det, jeg mente, ik'!?

Irene sagde ...

Jeg har også udsigt til foderbrædt og fugle her fra mit vindue:-) Er det på torsdag du runder et hjørne Helle?

Lea sagde ...

Det er såå hyggeligt med fugle lige ude for vinduet, og de har det ikke let i øjeblikket.
Håber du får mange pakker.
Som du åbner i morgen:-)
Spændende at se din vest for lige nu kan jeg ikke helt se den for mig.

Karin Grøn sagde ...

Sikke nogle dejlige vinterbilleder. Spændende hue- den er som du skriver- absolut trafiksikker. Det bliver sjovt at se vesten færdig.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails