06 maj 2010

Der strikkes !

 på lidt forskelligt i øjeblikket.
 Det første project er en trøje til mig selv købt i Middelfart. Trøjen strikkes næsten som en poncho, men den strikkes på mål så man kan bruge forskellige garner jeg strikker i Merci. En rigtig skøn grundopskrift.
Jeg er også kommet til at starte på Buttercup, det er en super model efter min mening. Det bliver sommerblusen i år og det er ikke den sidste jeg laver. Jeg er kommet ned under ærmet på den nu, men har ikke lige fået taget et nyt billed.

Tilføjelse:
Jeg strikker Buttercup i det garn som jeg købte hos Grønhøj, det hedder Blød bomuld 4/2 nr.8. Det er første gang jeg strikker i det garn, så jeg ved ikke noget om hvordan det arter sig ;-)

Så troede jeg faktisk at jeg skulle prøve at hækle en top i hexagoner, men det måtte jeg opgive for jeg kunne ikke helt få stropperne til at passe. Nu ligger de og venter lidt, det kan jo være at jeg finder ud af noget at bruge dem til senere.
 
Ja så har jeg jo stadig gang i den hemmelige trøje som jeg ikke kan vise her endnu da vedkommende som skal have den læser med her. Det går stødt og roligt fremad, og deadline er den 5. juni, så der er tid endnu :-) og godt det samme.
Posted by Picasa

13 kommentarer:

snakkemunn sagde ...

Stilig den ponchogenseren virket gøy, gleder meg til å se den ferdig. Ha en fin dag. :))

Fru Kahr sagde ...

Godt med lidt forskelligt, så er der mulighed for afveksling.
Hvilket garn bruger dutil Buttercop?

nynne sagde ...

Spændende trekandts Buttercup står også på min efterhånden lange "ønske" liste

Tineke sagde ...

Buttercup er en herlig model, jeg har snart slidt min første Buttercup op. Jeg vil også gerne vide hvilket garn du strikker den i :)

Quiltepigen sagde ...

Den ser spændende ud din poncho.Glæder mig til at se resultatet.

Fríða sagde ...

ser spændende ud med dem ponchotröje, og mon ikke vi kommer til at se mange Buttercup de næste par måneder, den er jo yndig.
kh.fra Island
Frida

Lea Poulsen sagde ...

Ja, den poncho trøje se spændende ud, sikke mange dejlige ting du har gang i. Har i snart fået lidt forår så det er til at holde ud at være udendørs?

kludemutter sagde ...

Skal da vist lige have tjekket den der buttercup ud ;)
Spænden ting du strikker på.

Yt

KIRKEBY sagde ...

Hej Helle.
Sikke mange ting du har gang i :-) Det ser flot ud det hele! Det re også skønt at man snart kan hækle (eller strikke) i haven.
Min mail er kirkeby@kirkeby.eu
tak fordi du vil sende blomsterne til mig! Jeg har lovet at sende trommer og kringler til dig i hækleopskrift, men jeg skal lige have forbindelse til min scanner igen!
God aften.
Mvh Maria

Lydert sagde ...

Hold da op, der er gang i dig - fantastisk flotte farver, du har gang i

Strikkeheksen sagde ...

Den ponchotrøje må vi vist høre mere om på lørdag ;-)

Spændende og dejlige ting, du har gang i :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Jeg kan godt lide, at du siger, jeg er også kommet til at starte på... fordi det er sådan set, hvad der sker for de fleste af os: Vi kom sörme bare til at begynde....men det er jo så spändende. Ser fremimod at se den färdig.

Karin Grøn sagde ...

Sikke fine ting du har gang i. Jeg har strikket meget i Grønhøj bomuldsgarn da børnene var små og det holder sig utroligt pænt og bliver ved med at være behageligt at have på.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails