08 juni 2010

Træt i fingerne ;-(

Øv hvor er jeg bare tæt af at strikke med det Bourette silke som jeg købte hos Garn .dk, det er næsten som snor at strikke med og så tror jeg at der er brugt meget spinde olie for det lugter mystisk.

006

Det bliver sidste gang jeg strikke i den type garn, er der andre som kender til dette problem ? og er det normalt for Bourette silke ? Garnet knirker når man strikker af det, glæder mig til blusen for jeg tror at den bliver helt fin efter vask.

Det er denne model fra Tante Grøn som jeg strikker i Bourette silken.

f39e10cf-ea67-4400-b73f-b2267614e90d

Billedet er lånt fra Tante Grøn !

13 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Jeg har ikke haft problemer med at det knirker eller lugter grimt. Det er ikke det fedeste at strikke i, men jeg lover dig, at det er det absolut fedeste at ha´på. Den kjole jeg strikkede sidste sommer hænger på mig konstant, fordi den er SÅ lækker at have på - så hold ud, den bliver god i brug :-)

snakkemunn sagde ...

Jeg tror også den blir veldig fin. Jeg tror jeg har strikket av det garnet kan ikke huske det så veldig vanskelig, men det er mykt og varmt og ha på seg. Lykke til.;)

Anonym sagde ...

Ikke lige det problem kender jeg, men jeg kender til, at slå ud i håndfladen og på især venstre hånds fingre, der hvor garnet glider hen over...små blærer der tørrer ind og så skaller huden af
Øv ... så jeg undgår helst også garn med spindeolie i :-)

Puttenings sagde ...

Jeg kender til de samme problemer i forbindelse med at strikke af samme garn, mit knirkede helt vildt! Jeg strikker ikke at den type garn igen, selvom resultatet bliver super lækkert skal hele processen jo også helst være det. :o) Ha' en dejlig dag.

kludemutter sagde ...

Øv, hvor træls Helle ;(
Det spindolie lugter ikke godt.

Yt

Fru Kahr sagde ...

Uha, store mængder spindeolie giver mig myrekryb. Jeg købte nemlig for mange år siden noget garn hos BC Garn. Ligegyldigt hvad jeg gjorde, så blev det ved med at stinke skrækkeligt.
Du er forhåbentlig mere heldig:-)

Lydert sagde ...

Øv, hvor er det surt, når garnet gør det besværligt at strikke. Jeg håber, du alligevel får et fantastisk resultat ud af det, det er i hvert fald en meget dejlig farve.

fru westerskov sagde ...

Jeg har ikke før strikket af det garn, men jeg håber det færdige resultat bliver helt perfekt.

Manna sagde ...

Hej Helle
Surt show, når garnet er ubehageligt at strikke med, men jeg er helt sikker på den bliver flot. Blusen til svigerinden er også rigtig fin. Du får strikket mange fine ting
En god torsdag til dig

Berit sagde ...

Det med lugten kan jeg godt huske. Jeg har også købt silketoppe fra Rosemunde, og de lugter fælt indtil de er blevet vasket nogle gange. Måske behandler de silke med et bestemt middel(læs: kemikalie?)Og desværre har jeg oplevet at en top jeg strikkede i BCs Bourette silke nærmest "vokser", når man har den på. Så det gider jeg ikke strikke i igen. Vi ses forhåbentligt på søndag!

Tine sagde ...

Det er da ellers en rigtig fin model, du er igang med!
Så jeg håber da meget for dig at garnet bliver bedre når det er vasket!

Timotei sagde ...

Resultatet blir nok bra skal du se! Nydelig modell!

Dorthe sagde ...

Hej Helle
Silkegarn knirker og er hårdt at strikke i. Jeg kan se, at du strikker fra spole - altså uvasket - og det er en meget hård tjans for dine fingre. Vask af garnet inden strik vil give dig en bedre oplevelse,
Selv elsker jeg at strikke i silke - med og uden spindeolie.:-)
Venligst
Dorthe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails