14 december 2010

Så kan jeg vise lidt strik !

Jeg er nemlig blevet færdig med endnu en poncho-trøje, jeg mangler kun at vaske den og så sætte et par pynteknapper på kraven.

Trøjen er strikket i noget garn jeg købte i Nakskov for ja efterhånden er det vel 1½ år siden. Jeg købte fire spoler og har brugt garn fra 3 og har stadig meget endnu, det strækker bare langt. Der er meget uld i men helt hvor meget ved jeg ikke.

002

Det er også blevet til pulsvarmer til mig selv, et lille hurtig project og de er strikke i en trådet Kauni. Dejlig varme er de, fik afprøvet dem i går, vi var nemlig lige en lille tur på Mols og se til vores sommerhus. Føj for den hvor var det bare koldt, men rigtig hyggeligt at sidde inde i køkkenet og drikke the og kigge ud på den flotte sne. Desværre havde jeg ikke fået mit kamera med mig øv.

001

Endnu et par pulsvarmere har set dagens lys, det er en lille julegave så ikke mere om dem andet at de er strikket i Kunstgarn. Jeg håber at vedkommende som skal have dem kan lide at de sådan skifter farve og ikke er ens.

Jeg har strikket tommelfinger i efter at jeg har taget billedet, syntes at de varmer lidt mere når man lige laver en lille tommel på dem.

022

Nu har jeg slet ikke noget liggende i min stikkekurv, så jeg skal til at finde nogle projecter som skal startes op. I eftermiddag skal jeg til Tørring og strikke, så noget må jeg jo have gang i men det plejer jo heller ikke at være særlig svært at finde på noget.

Jeg vil da også lige takke alle min skønne strikkepiger som jeg var sammen med den 8. december for en super skøn aften. Desværre havde jeg ikke mit kamera med, det er eller ikke så tit jeg plejer at glemme det. Men I har jo nok set billederne hos alle de andre. Tine havde bare lavet en dejlig aften for os alle, med nogle rigtig skønne gaver ( fnis)

Jeg ønsker jer alle en rigtig dejlig dag, her skinner solen bare så dejligt.

13 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Imponeret at du kan se det sorte garn, og dejlig trøje, selv strikker jeg sjældent med sort.
Lyder hyggeligt i jeres hus ude i skoven. God tirsdag.

Anonym sagde ...

Super flot poncho trøje, hvor har du opskriften fra?
Skønne ting du altid får lavet.
kh Susanne

Hannestrik sagde ...

Sikke en skøn poncho du har strikket. Hilsen Hanne

Karin Grøn sagde ...

Hvor er den altså flot den ponchotrøje. Den er da helt utrolig. Hvordan klarer du at se hvad du laver i sort garn. Det har jeg store problemer med.
Også nogle dejlige og spændende pulsvarmere. En sjov ide med de små paddehatteknapper

Kisser sagde ...

Den er meget meget flot, din ponchotrøje.
Den inspirerer...
Hav en god dag.

Anne-Mette sagde ...

Hvor er din ponchotrøje blevet smuk. Og pulsvarmerne, dem vil jeg skam også gerne eje.

Irene sagde ...

Søde pulsvarmere og fantastisk flot ponchotrøje! Ligesom de øvrige er jeg vildt imponeret over, at du kan se at strikke med sort garn - det er flere år siden, jeg kunne det. Hvor er mønstret fra Helle?

Lykke sagde ...

Sikke en smuk trøje! Tænk at være i bund i strikkekurven, det tror jeg aldrig kommer til at ske for mig ;-)

Fru Kahr sagde ...

Hvor er det en smuk poncho-trøje:-)
Sort er jo en super anvendelig farve, men nærmest umulig at strikke med.

Berit sagde ...

En tom strikkekurv? Det kunne jeg godt tænke mig at prøve :-).

Synes de flerfarvede pulsvarmere ser rigtig lækre ud.

Min mor har lige afleveret garn til en lignende poncho-trøje. Det bliver nu først et projekt til januar.

Også tak for sidst til dig!

Ann sagde ...

Skøn ponchotrøje, du der har strikket.
Og søde pulsvarmere.

mordorte sagde ...

Du har da godt nok haft travlt, siden vi var sammen sidst. Det er nogle dejlige ting du har fået lavet. Jeg tænker lidt, det kan da ikke passe at du ikke ved hvad du vil igang med at strikke/sy/hækle, det ligner slet ikke dig. Dejlig med en tom strikke kurv. Det må give en god samvittighed.
God aften til jer

Samtal från min trädgård sagde ...

Den var flot, ponchon, kunne skam passe en sådan som mig! Kan godt forstå at det var koldt i sommerhuset, tänker på mine foräldrers som sikkert er helt iset nu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails