14 november 2012

Hygge i strikke caféen

Tirsdag stod på strik i Tørring Strikkecafé og som I kan se hygge vi, og alle havde faktisk gang i strikketøjet. Lisbeth til højre i billedet havde som altid noget med til os, hun skrællede æbler for vi skulle være sunde.

Tak for en hyggelig eftermiddag til alle, også til vores nye medlem Aslaug som også er begyndet at blogge, bare kig forbi hendes side !

 
Mit nye bogmærke, jeg skulle lære at hækle sammen denne gang. Det er bare så hyggeligt at sidde og kniple. Jeg har lige været til knipling her i formiddag, det er hver onsdag fra 10 - 12 på vores dagcenter her i Løsning.Tusinde tak for alle jeres søde hilsner til mit sidste indlæg :-)

Posted by Picasa

9 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud og så er der ovenikøbet sørget for sundheden. Fin knipling du har lavet, næsten synd at bruge den som bogmærke.

Made By Dorthe sagde ...

Dejligt at I kan hygge jer sammen, og hold da op hvor et smukt bogmærke ◕‿◕

Aslaug/Strikkefåret sagde ...

Jeg vil da også lige sige tak for en hyggelig eftermiddag og for at i har taget godt imod mig.

Lona sagde ...

Hvor ser det dog bare hyggeligt ud - der er intet som at være sammen med lidesfæller (;o)

Min hverdag som pensionist sagde ...

Altid hyggeligt i Strikkecafe. Og altid kile til stor inspiration.

Hvor er dit kniplede kors dog flot....wauw :O)
Kh. Majbrit

fru westerskov sagde ...

Dejligt med masser af hygge, og det er meget smukt dit bogmærke. Sikke en masse flotte ting du får lavet til knipling.

dqpage sagde ...

hyggeligt med strikke cafe.

Fru Knudsen sagde ...

Fint billed du har af "pigerne". Jeg er glad for at være medlem af "din" cafe, det er så hyggeligt, inspirerende at være sammen om fælles interesse + alt det andet. Hyggeligt at Lisbeth spreder godt humør og sundhed, og jeg kunne blive ved, Lene lære mig krebsemasker, ja, jeg vil bare sige den cafe giver vist os alle noget! Hyggeligt! Jeg glemte helt, at byde din "chaffør" chokolade, tror du han tilgiver?

Lene sagde ...

Der er da ingen grænser for hvad man kan blive udsat for i strikkecafeen..........jeg kan kun anbefale andre piger om at deltage, det er super hyggeligt og inspirerende.
Hilsen Lene

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails