18 maj 2014

Nyt strikketøj !

Så er der startet op på et nyt project !


Det er et kit jeg har haft liggende et godt stykke tid, men nu skulle det altså startes op. Jeg bruger mine nye pinde Chiaogoo, jeg er bare så glad for de pinde, garnet glider bare så skønt på dem.

Jeg har også købt ind til Dubai sjalet, men har set flere steder at det vil rulle for neden. Er det nogle som har nogle erfaringer med det, og er det svært at stikke frem og tilbage med 2 farver ?

Hav en dejlig aften !

11 kommentarer:

Lydert sagde ...

Vesten er rigtig skøn, jeg er vild med det smukke skød

Gitte sagde ...

Jeg har også læst det med at det ruller,men ved ikke om nogen har løst problemet,jeg ved til gengæld at bloggen ULLA har strikket Dubai på rundpind og så klippet op,så undgåes vrangpinden med mønsterstrik

Pia sagde ...

Jeg har strikket 3 Dubai sjaler; 1 lige efter opskriften, synes ikke det var besværligt men ruller meget i kanten. 1 rundt og klippet op,nemmere med mønster strik på den måde, ruller ikke så meget da der er kommet en kant på. Nr 3 er strikket i dobbeltstrik, lidt sværere men sjovt og flot når man kan teknikken - ruller ikke selv om der kun er en lille hæklet kant.
VH Pi@

Strikkeheksen sagde ...

Kære Helle, hvor er det dejligt at høre lidt fra dig igen :-) Først må jeg lige sige: Hvor er den flot din Grønland :-) Jeg er også blevet rigtig glad for mine Chiagoo - men bruger også stadig alle de andre pinsw - forskellige pinde til forskellige projekter :-) Dejligt med de børnebørn, ikke sandt - selvom det lyder som en floskel, så er de altså livets dessert :-)

Strikkeheksen sagde ...

pinde - sku der så stå ;-)

Ulla sagde ...

Glæd dig til Vestpå er færdig. Jeg er glad for min, den falder flot og gør noget godt for figuren, i hvertilfælde min ;)

Ulla sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
mordorte sagde ...

Ser ud som noget spændende strik du har startet op.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Uh - den bliver flot !

Zette sagde ...

Flot strik fra Geilsk.
Synes du, at maskerne glider lettere på Chiaogoo end f.ex. Knitpro?

Helle : sagde ...

Zette - efter min mening så glider det meget bedre på Chiaogoo, men har har kun haft Knitpro i træpinde og dem sled jeg så lakken gik af. Jeg har ikke lige fulgt med i Knitpro pindene, så ved ikke om der er kommet metal pinde. Inden jeg begyndte med Chiaogoo brugte jeg Addi turbo lace pinde, så dem har jeg jo en del af endnu og er stadig glad for dem. Håber du kan bruge mit svar ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails