05 marts 2015

Broderimaskinen har været i gang !

Jeg har haft en del lungebetændelse, og det er jo ikke lige det bedste for mig da jeg jo også har min KOL at tage hensyn til. Så de to første måneder i dette år har jeg næsten ikke fået hverken strikket eller lavet noget særligt kreativt, havde simpelhen ikke lyst og det ligner nu slet ikke mig.

Men nu skal der til at ske lidt igen, og der er da også kommet gang i strikkepindene igen, men det kan  I se en anden gang.


Så nu er broderimaskinen komme lidt igang, ved godt at jeg ikke har fået spændt mit broderi helt op, men det gik lige.

Det kom der dette kors ud af, jeg har ikke fået lagt det i vand endnu, så man kan ikke rigtig se lace mønsteret. Det var en gave og jeg nåede desværre ikke at få tage et foto af det færdige resultat.


I skal da også se hvad jeg fik af min mand i fødselsdagsgave, han gav mig et gavekort til tråd og opbevarings box. Så vi fulgtes ad til Guldager i Århus, hvor vi fik en super service.


Det er nu skønt at have orden i sin tråd, så jeg er super glad for de boxe jeg har end til nu ! Jeg fik også ekstra spoler og et farvekort med hjem, så nu kan jeg sidde i ro og fred og finde de farver jeg mangler. Det er godt jeg ved at de også vil sende tråd med posten, 


Hav en rigtig dejlig aften og tak til dem som stadig følger med på denne side !

2 kommentarer:

Fru Knudsen sagde ...

flot arbejde. Glæder mig til både onsdag og fredag

Samtal från min trädgård sagde ...

Kigger ind engang imellem, broderer også lidt på maskine, men detta var flot i lace.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails