04 april 2008

Opdatering fra påsken

I påsken var jeg så heldig at at få besøg af min datter, det var bare hyggeligt. Vi fandt lige et håndarbejde frem som hun havde påbegyndt, det er en rigtig sød rose hun er ved at broder. Nu har hun fået overstået sin operation for galdesten, og det gik bare så godt. Jette vi glæder os til at se dig i godt humør igen, der er ikke noget at sige til at du har hængt med næbet.


Jeg syntes også lige at I skulle se mine rosinboller, det er et nyt kapitel jeg har taget hul på, det med bagning. Jeg har bare fået en rigtig god ovn, så nu er Ole blevet forsøgs kanin, men det har han heller ikke noget imod ;-)

4 kommentarer:

Lea Poulsen sagde ...

Hej Helle. Sikken en masse flotte ting du har strikket. Jeg kan godt li´din blog, da den mest handler om strik.
Lea P.

Lea Poulsen sagde ...

Hej Helle.
Gror der noget op i jeres nye have, som er spændende og nyt?
Lea P.

Helle : sagde ...

Lea vi har bare et par små bede i vores lille have og det vælter op med nogle stauder, og der var er også mange forårsløg. Men det er de almindelige påskeliljer og hyacinter. Jeg vil tage nogle billeder når jeg har fået ordnet lidt mere i haven. Det er godt nok et frimærke men jeg har dårlig ryg, så det tager lidt tid, men det er en skøn tid sådan at rode lidt i jorden.

Lea Poulsen sagde ...

Så er det jo dejligt er der ikke er mere end, at i kan overkomme. Når i ikke skal sætte så meget, har i jo lov til at være kræsne med, hvad i vælger.
Lea P.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails