25 januar 2009

Manden hjemme :-)

Det var en hurtig ekspedition, og de fandt heldigvis ikke noget slemt i hans mave. Ole kan bare ikke tåle hans gigtmedicin, det er gået lidt slemt ud over hans mave som bløder og er noget irriteret, så med lidt mavesårsmedicin er han nok snart klar igen.

Tusinde tak fra os begge for alle jeres søde tanker og hilsner, det varmer i sådan en situation. Ole var lige startet på hans fleksjob efter langtids sygdom ( dårlig ryg ) og nåede kun at være der en dag før alt det her så sker. Det er ikke det sjovester men det andet kunne jo heller ikke gå, så vi må tage det her fra og se fremad igen.

Der er jo meget ventetid på et hospital, så jeg har fået strikket den lille babytrøje færdig, mangler bare lige at få den monteret. Jeg viser den frem når den er helt færdig, så er jeg også gået i gang med Topstykket og er næsten nede hvor jeg skal lukke af til ærmerne. Det er nogle lange omgange, men det er jo et strikketøj som er godt sammen med TV.

12 kommentarer:

Fru Kahr sagde ...

Sikke en forskrækkelse. Jeg håber, der hurtigt kommer styr på medicinen. Gigt medicin kan jo godt være lidt hård ved maven:-(

Fortsat god bedring til manden.

Tine sagde ...

Velkommen hjem.
Godt at høre at det ikke var så slemt.

Godt du huskede strikketøj :-)

Mariann sagde ...

Dejligt at læse, at i er hjemme igen, og at der nu er "styr" på problemet.

Samtal från min trädgård sagde ...

Hvor er det dejligt, at han er hjemme igen! Typiskt at en simpel medicin kan göre det, men nu har I det under kontrol, og så er det bare godt. Der er ikke noget så godt som et strikketöj, når man er på hospitalet, det skaber orden i tankerne samtidigt.

Pia sagde ...

Godt at høre at manden din kommer sig.
Ventetiden føles som evigheder, godt du fik det udnyttet lidt.

Forsat god bedring.

marianne sagde ...

God bedring til din mand. Ja gigt medicin er hårdt for maven kender selv til det. Men godt at høre det gåt bedre. God dag til jer.

Karin Grøn sagde ...

Det gør mig ondt at høre at din mand har været syg og indlagt,men er glad for at høre at det ikke er alvorligt. God bedring til ham. Selvom det ikke er alvorligt og han skal skifte medicin har han det jo nok ikke for godt endnu.
Glæder mig til at se dine strikprojekter, når de bliver færdige

Lea Poulsen sagde ...

Dejligt at høre, at det ikke var alvorligt.

nynne sagde ...

hvor må det ha' været en grim oplevelse. Heldigvis det er noget der ka klares medicinsk

nynne sagde ...

hvor må det ha' været en grim oplevelse. Heldigvis det er noget der ka klares medicinsk

Helle : sagde ...

Ja det er skønt at han er hjemme igen, men det er ikke så fedt at han ikke kan tåle nogen form for gigt medicin. Nu må vi se hvad de finder ud af, når han kommer til forundersøgelse på smerteklinikken i på Vejle Sygehus.

Velkommen på bloggen Nynne. Jeg jeg fulgt lidt med på din blog, og syntes at du laver mange flotte ting.

zette sagde ...

Dejligt at din mand er kommet hjem igen.
Rigtig god bedring til ham.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails