21 maj 2008

Vores sommerhus / skoven

Jeg må nok hellere forklare lidt om vores "skov" det er disse hytter som ligger på en stor grund i Fuglslev plantage. Der har stået kæmpe nåletræer (ja de fleste var omkring 15 m høje) rund om hytterne, så de har ikke fået det luft og sol som de skulle have for at træet ikke gik til.

Nu er vi så gået i gang med at få det renoveret og de to hytter som I kan se forrest skal fjerne. Der er søgt byggetilladelse, men vi mangler bare at få det tilbage med stempel. Der bliver bygget en hytte i stedet for disse to, der skal vi have køkken i den ene ende og bad/toilet i den anden ende. De to hytter som ikke bliver brækket ned skal renoveres, det er vores sovehytte og den anden er vores opholdshytte. Jeg sætter billeder ind løbende så i kan se hvordan det kommer til at se ud, men vi er blevet lidt forsinket grundet byggetilladelsen.

11 kommentarer:

Tine sagde ...

Hej Helle
Hvor er det da en idyllisk plet.
Det må have været meget mørkt med de høje træer.
Det kommer da til at blive helt fantastisk når i engang er færdige.
Men der er vist mange timers arbejde endnu, syntes jeg at jeg kan fornemme :-))
Så, held og lykke med det.
Hilsen Tine

Lea Poulsen sagde ...

Hej Helle.
Rødhåret klares med lethed på 20 min. og noget hårfarve, eller hvilken som helst farve. Jeg farve mit blondt, det dække så godt de grå, ha ha.
Guude, hvor skønt med egen knaldhytte i en skov. Det er ikke sådan at i dyrker noget der ude, men lader tingene passe sig selv? Jeg aner ikke hvor nogle af stederne er. Jeg har roede fra Skanderborg til Randers og har overnatte ved Tørring å. Er det der omkring?
Vi er da også glade for dig, du laver rigtigte mange flotte strikke rier, syndes jeg.
God arbejdslyst.
Hilsen Lea.

Helle : sagde ...

Ja Lea, jeg bor ikke så langt fra Tørring, men sommerhuset lige over på djursland mellem Tirstrup og Ebeltoft. Det med farvning af hår er jeg ikke så glad for, jeg er blevet så glad for at det er blevet lyst, nogle steder faktisk hvid. Man kan bruge mange flere farver i tøj end hvis man er rød. Tak for roserne ;¤)

Helle : sagde ...

Tine du kan tro der er mange timer endnu der over, men vi har en tømmer til at lave det med husene for os. Vi skal også have kloarkeret, det bliver bare skønt. For tiden har vi bare camping toilet på stedet, og så kan vi bruse foran vores håndvaske. Men det er dejligt at være ude i naturen, kan side med strikketøj og bøger, bare slappe af til fuglesang.

Tine sagde ...

Lyder som paradis på jord!
Selv om det er primitivt.
Men så kan man da glæde sig til de forbedringer der kommer.

Ang. hårfarve. Gratis lyse striber, dem gør jeg også meget i :-)
Jeg har fra naturen meget mørkt hår, men nu med sølvstænk ;)
Og det rører mig overhovedet.
Sådan skal det nu engang være!

Helle : sagde ...

Tine ja man bliver da kønnere med årene, gør vi ik' ;-)

Anne sagde ...

Ej, hvor skægt, vi har en tom sommerhusgrund i Fuglslev. :-)

Helle : sagde ...

Anne det er bare et skønt område :-)

Anne sagde ...

Ja, det må man sige. Jeg er meget fascineret af flagermusene. Desværre blæser det en del der, hvor vi har grunden, så hvis vi en dag når så langt som til at bygge, skal vi have en læhegn tværs over grunden, hvis Herr og Fru Kuldeskær-Pivskid skal kunne holde ud at sidde ude. :-)

Vi "bor" på Skovvejen, hvor bor I?

Men det skal også siges, at det DÆLME er fredeligt. Jeg mener - 4 km til nærmeste iskiosk. Til gengæld kan man altid købe æg i Fuglslev. Alle steder har de æg! :-)

Helle : sagde ...

Ja Anne, det er nemlig rigtig at der er stille og langt til andet end lige æg og kartofler. Vi bor på Egernvej 9. Kig bare forbi hvis I kommer der over, hvad nummer ejer I på Skovvejen?

Anne sagde ...

Vi "bor" i nummer 22. Det er en grund med vej på to sider og en grøn garage på grunden. Skovvejen ligger på den billige side, også kaldet rabarberkvarteret, altså på den modsatte side af byen i forhold til jer. I virkeligheden bor I vist i Øksenmølle, hvor vi i virkeligheden vist bor i Fuglslev. Men hvad. :-)

Tak for invitationen, jeg kunne godt forestille mig, at vi en dag kigger forbi, jeg vil rigtig gerne se jeres sommerhus med de små hytter! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails