06 august 2008

Sex & the city !


I kan ellers tro at min datter og jeg har været i biografen og se tøsefilm. Kors hvor vi hyggede os, først havde vi været på shopping ( det meste af dagen) og bagefter så vi så The movie. Den næste dag måtte jeg bare eje den skotøjsæske. Der er bare til mange skønne timers tøsefnis og hygge.

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Min datter sagde at det var den bedste film hun nogen sinde havde set :-)

Hun har også hele "æsken", og har set den mange gange.
Det er ikke lykkedes mig at blive fanget af den endnu, men måske det kommer ?

Lyder som om i havde en rigtig god dag.
Dejligt med noget tøsefnidder :-))

Lea Poulsen sagde ...

Hej Helle. Tak for alle dine søde kommentar på min blog.
Dejligt med sådanne tøseture. Jeg har ingen andelse om hvad æsken indholder, fordi jeg følger ikke rigtigt med tv serier og lignene.

Gitte sagde ...

Jeg må indrømme og jeg også er fuldstændig hooked! Synes filmen var rigtig god, og har også "skotøjsæsken". Gæder mig til filmen kommer på dvd - den bliver helt sikkert købt!

Og så herligt med en tøsedag. Lise er kun 5 - men allerede hyggelig at have med ind til byen. Tror hun har arvet lidt af moderens shopping-gen ;-)

Helle : sagde ...

Tak til jeg alle for jeres kommentar, det er så hyggeligt. Velkommen Gitte på min blog, jeg har jo længe fulgt dig på din blog men var jo ikke klar over at vi var i familie ;-) Glæder mig til at komme ud til strik in hos Tine og møde jer.
Lea der er også langt imellem at jeg følger med i serier, vil helst selv vælge hvad jeg skal se, derfor har vi mange DVD'.

Lea Poulsen sagde ...

Hvad er der så i æsken?

Helle : sagde ...

Lea det er DVD'er med hele serien af Sex and the City episode, 1 - 6. Der er bare mange timers grin og tøsefnider. Jeg tror at enten kan man lide den film, eller også vil man sige at os der holder af den film er godt skøre i låget ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails