12 februar 2009

Fødselsdags-gæster !

PY Ha nu er jeg godt nok træt, gad vide om det er 80 jeg blev i stedet for 49 ;-). Jeg har næsten haft gæster det meste af dagen. Det har bare været en super dejligt dag, alle ungerne har været her på nær dem fra Ålborg, men dem ser vi forhåbentlig inden alt for længe.
På strikke området kan jeg faktisk kun fremvise små grønne babysokker, men jeg strikker altså stadig på topstykket og det går fremad.
Jeg har ikke nået at komme så meget rundt på jeres blogge her på det sidste, men jeg kigger forbi når der lige falder lidt ro på igen :-)
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Helle
tak for din fødselsdagshilsen og selvfølgelig skal du også have en, nu er vi to der kan være stolte over det dejllige vejr det var igår. Håber at du havde en fantastisk dag, det havde jeg nemlig.
Dorthe

marianne sagde ...

Hej Helle.
Tillykke med dagen. Ja, det er hårdt at holde fødselsdag med alle de gæster man skal være klar til.
Så må strikkefronten vente. God dag.

Fru Kahr sagde ...

Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, du havde en god dag, selvom det kan være hårdt med gæster (og måske især forberedelserne).

Tine sagde ...

Tillykke med dagen.
Håber ikke dine gæster har slidt dig helt ned :-)
Godt at du havde en god dag.

Lea Poulsen sagde ...

Kære Helle.
Stort tillykke med dagen.
Ønsker dig held og lykke i det kommende år.
Tak for dine søde kommentar, altid.
Hilsen Lea P.

Strikkeheksen sagde ...

Tillykke Helle, håber du havde en skøn dag :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Tillykke med dagen, her har det väret det fineste vejr, så det betyder at man har väret söd i det forgangne år. Jeg er altid glad for dine kommentarer.

Helle : sagde ...

Tak til jer alle sammen for jeres søde hilsner og kommentar. Jeg havde bare en skøn dag, og vejret var jo flot ;-) men det var jo nok fordi Dorthe også havde fødselsdag.

Gitte sagde ...

Kære Helle - Tillykke med fødselsdagen. Tænk - bliver du 50 næste år ? ;-)

Tja - fødselsdage er jo ikke hvad de har været. Tænker ofte på min mormor, og de fantastiske rammer hun altid lavede for os andre. Den gang var vi ikke klar over (satte pris på) hvor meget energi det egentlig krævede. En gang imellem vil jeg frygtelig gerne fortælle hende hvor stor en forskel hun gjorde, hvor fantastisk hun var og hvor ofte jeg tænker på hende. Ja - undskyld - nu bliver jeg helt rørstrømsk!!!!!!! - Og det er din fødselsdag det drejer sig om.....

Samtal från min trädgård sagde ...

Du har en award at hente på min blog.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails