18 februar 2009

Så sker der noget !

I går var vi for første gang ude og se vores nye hytte, hvor der skal være badeværelse og køkken i. Vi blev godt nok overrasket over al den plads, det er så svært at se det for sig på en tegning. Hytten kommer til at passe utrolig godt ind i de andre hytter.
I denne ende skal badeværelset være med både toilet og brusebad, og ikke et camping toilet som i den gamle hytte :-) Man bliver jo lidt mere luksus menneske med alderen.

Det er noget tømmer der vil noget, ikke som de byggesæt vi først var ude og kigge på. Det er så rart at vide at det bliver bygget ordentlig, det er den samme tømre vi bruger, som lavede vores køkken og badeværelse i vores gamle ejerlejlighed.

Bag dette vindue skal vi sidde og nyde vores morgenkaffe, mens vi sidder og kigger ud i vores lille skov og er vi heldig kommer der et egern forbi :-)

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det bliver altså skønt for jer at få huset til at passe til fundamentet, som jo er det eneste vi har set noget til på bloggen. Tillykke med din blogpris. Den er velfortjent. Du er virkelig flittig til det.

Lea Poulsen sagde ...

Det ligner et pandekagehus.

Helle : sagde ...

Ja Karin det glæder vi os også til at se, men jeg har tillid til den mand som skal gøre det. De hejser hytten ind over vores sovehytte og opholdshytte fra en blogvogn. Jeg håber at være tilstede når det sker og gør alt for at få nogle billeder med mig hjem.

Ja Lea det har du faktisk ret i, men vi har døbt det for Bamsebo. Jeg har jo noget med bamser, de sidder jo rad og række her hjemme ;-)ved godt at de jo nok burde pakkes væk, men det er nu det jeg samler på.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails