04 april 2009

Hygge til mange timer !

Først var jeg på banegården i Horsens for at sende Lea med toget hjem igen, øv tiden flyver bare af sted når man er i hyggelig selskab. Derefter gik jeg en tur op på strøget og måtte jo lige ind og kigge lidt i Bog & ide. Jeg fandt den meget omtalte Vendestrik og så Små striber, det er jo rart at have lidt børne modeller på hylden.
Om eftermiddagen var jeg over og hente min bogpakke som også var kommet. Jeg havde set Victorian lace today hos Lene i Ålborg og var bare solgt, den måtte jeg bare eje. Det er bare en skøn og smuk bog, mange opskrifter men også meget læsestof.

I dag havde posten lige en hilsen med til mig fra Lea, 2 skønne blade med utrolig mange mønstre og inspiration at hente. Rigtig mange tak skal du have Lea, jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal mødes.
Er de ikke bare søde de små radisser som er på det forreste blad :-)
Påskeæggene har jeg strikket i dag, det er efter en opskrift fra Drops. Vil tror at de kunne pynte rigtig flot på nogle grene her til påske.
Hav en god weekend !
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Lavendel sagde ...

Hej Helle
Sikke en stak bøger! Det ser godt ud - og hvor er de sødfe påskeæggene, dem må jeg lige kigge på!

Karin Grøn sagde ...

Hej Helle Skønt med noget inspiration. Tillykke med barnebarnet- hvor er han bare dejlig.

snakkemunn sagde ...

Gøy med nye bøker, det er inspirerende. Jeg må inrømme at jeg har bestilt " Victorian Lace today" etter at jeg leste et innlegg av "strikkehesten. Sånn er det bare , vi får dilla....

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er jeg glad for at kunne inspirere en smule, der er så mange skønne ting i den bog - rigtig, rigtig god fornøjelse :-)

Pia sagde ...

Sikken med inspiration du der har skaffet dig. Jeg siger det samme som Lene, Victorian lace today er en meget flot bog. God påske til dig også.

Helle : sagde ...

Lavendel: de påskeæg er bare sjove at lave for der er ikke ret mange som bliver ens, jeg har strikket dem i fabel strømpegarn.

Karin: tak skal du have, jeg er også ret stolt af ham ;-)

Snakkemumm: jeg havde først set den bog til en strikke-cafe i egebjerg, men jeg har ikke helt kunne huske hvad den hed men da jeg så den hos Lene var jeg klar over at det måtte være den.

Tak Lene jeg glæder mig til at komme i gang med noget fra den.

Ja Pia det er virkelig en bog man kan kigge længe i uden at se det hele.

Samtal från min trädgård sagde ...

Dejligt med läsestof. Jeg har også Victorian lace today, og det er virkelig en dejlig bog.

Tine sagde ...

Sikke nogle dejlige bøger, du har fået der.
Der bliver nok at tage fat på :-)

Helle : sagde ...

Ja der er mange skønne sjaler, jeg er lige gået igang med at slå op til det halve kongerige.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails