04 maj 2009

Intet nyt fra strikkefronten, så er I advaret !

Jeg har ikke så meget at vise frem fra strikfronten for tiden. Der er stadig gang i nogle forskellige projekter, men ikke noget som er færdig. I må nøjes med lidt fra sommerhus siden, men det er nu også noget som fylder meget hos os for tiden.

Nu kan man begynde at danne sig et indtryk af, hvordan de tre hytter skal hænge sammen. Der mangler kun en terrasse, et plankeværk om terrassen, og en gangbro som skal binde hytterne sammen.Her er sovehytten med det nye tag


Nyt tag på opholdshytten / stuen, det bliver skønt når vi skal til at male det hele. Vi har snakket meget om en mellemting mellem sort og grå, og med hvide vinduer, døre og vindskeder.Det bliver godt med den nye gangbro, vi har bare lagt noget fra den gamle gangbro, så vi kan komme ind.Så nu ligner de tre hytter hinanden, og vi har fået så mange dejlige tilbagemeldinger fra naboerne.
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Lea sagde ...

Strikket?? Mine hænder er så stive om aften at det er umuligt at lukke hånden om pindende.
Det bliver så flot, kan godt forstå de positive tilbage meldinger.

Helle : sagde ...

Jeg er ikke til de store projekter for øjeblikket, så det bliver til lidt strømpe og sjals strikning. Men jeg strikker også på en top / tunika til min veninde i Galten.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Hold da op hvor ser de dejlige ud de hytter, hvor må det være skønt at have sommerhus på den måde

Tine sagde ...

Hvor ser det lækkert ud.
Måske vi skal holde strik in der engang ? :-)

nynne sagde ...

Det kommer bare til at blive så fint med hytterne.
Går det godt igen med svigerdatteren ? Det lyder til at have været en hård omgang for hende. Godt at farmor så kune træde til

Helle : sagde ...

Helvigs strikkehjørne du kan tro at vi også er glad for stedet, det ligger på en dejlig stor grund med skov på.

Ja Tine som jeg skrev til dig, har jeg haft det i tankerne ;-)

Tak Nynne, ja min svigerdatter er kommet hjem igen og hun skal så vente på at komme ind og blive oppereret. Heldigvis laver de det jo kikkert i dag. Det er jo altid dejligt at kunne hjælpe :-)

Strikkeheksen sagde ...

Der er da også så rigeligt at tage fat på, det skal nok blive rigtig fint :-)

Helle : sagde ...

Tak Lene :-)

Jannickes Hjemmekos sagde ...

Hei, Helle
Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min. Det er moro (show) å få kommentarer fra utenlanske bloggere også. Det norske skriftspråket er veldig likt dansk og det er en arv vi nordmenn har fra unionen med Danmark.

Godt at det går bedre med svigerdatteren din og at de fant ut hva som var galt.

Familien min og jeg skal snart flytte ut i et gammelt hus (fra 1953) på landet og da håper jeg det blir spennende å følge bloggen min. Skal legge ut før og etter bilder etterhvert som vi pusser opp rommene. Ser dere er i en byggefase dere også og dette blir supert! Legger deg til på blogglisten min.

May Anna sagde ...

Orv!, hvor lyder det spændende med Jeres hytteprojekt, glæder mig til at følge det videre forløb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails