21 juli 2009

Tur til Grenå

Vi har været på en slappe weekend i sommerhuset, så fredag tog vi en tur til Grenå. Det er så hyggeligt at gå rundt og kigge på butikker og gamle huse. Men det var jo også temmelig varmt, som det kan ses på billedet var vi ikke alene om at mene det ;-) Den søde hund mente også at den trængte til at blive nedkølet.

024

Det gjorde vi også og fandt en dejlig lille oase, nok mest beregnet på børnefamilier. Men da vi jo også kan lide dyr og kigge på små børn som leger med dem, var stedet bare dejligt. Kaninen hoppede lystig rundt, selv om børnene prøvede at fange den.

025

029

 

Vi fik lidt at spise og drikke, det smagte virkelig dejligt. Stedet hedder Living Nice hvor man kan sidde både inden for og i gårdhaven. Normalt er det en hund som tigger ved bordet, men her var det en rigtig sød gråmis. Det er da ikke til at stå for, så den måtte lige smage lidt på den kyllingsalat som vi spiste.

032

Det bliver ikke til så meget på strikkefronten, jeg har gang i et lille tørklæde og et par strømper til Ole. Jeg må indrømme at jeg faktisk er lidt i krise, for jeg har slet ikke den gejst som jeg ellers plejer at have når det gælder strik. Jeg har kigget lidt rundt i jeres blogge engang imellem, men overhovedet ikke som jeg ellers plejede. Det er heller ikke altid at jeg har fået lagt en besked, men der laves mange flotte ting rundt omkring :-) Bare kreativiteten snart vender tilbage igen.

14 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Kære Helle.

Sikke en dejlig dag I har haft og I har haft øjnene med jer, kan jeg se- en på opleveren. Når alle andre har job at passe,skal de holde ferie, men når vi der strikker og strikker også trænger til ferie, så tror vi, at vi går i stå. Vi holder bare ferie. Så giv dig selv lov og holde det og sæt et tidspunkt hvor du vil starte igen, så skal du bare se. Alle trænger til ferie ind imellem. Det er vist nu for dig.

Helle : sagde ...

Tak for din hilsen Karin, det er jo nok rigtig det du skriver. Så der jo nok ikke andet at gøre end at nyde sin ferie så :-)

snakkemunn sagde ...

Er enig med at du kan ta ferie fra strik òg. Noen ganger trenger vi å gjøre noe annet. Hva med å lese en god bok, kunne det være noe. Slappe av litt for en selv. Kos deg med ferie. :-)

Manna sagde ...

Slappe-af weekend, ih hvor lyder det hyggeligt, og du har fået en masse at se i Grenå. Børn og dyr giver glæde. Hunden, ved nok, hvad der er skønt på en varm dag.
det gamle bindingsværk hus er smukt, men farven,uf.
Din strikkelyst vender garanteret tilbage, når efteråret melder sin ankomst.
En god ferie til dig

Helle : sagde ...

Snakkemunn det kan godt være at jeg skulle kaste mig over nogle bøger en tid.

Manna du kan også tror at vi fik slappet af.

Lea Poulsen sagde ...

Sikker dejlige billeder, og godt med ferie.

Gitte sagde ...

Dejlige billeder, og godt med lidt research uden børnebørn.... Så ved I hvor i skal gå hen næsten gang i babysitter......

Fortsat god ferie.

nynne sagde ...

Hej Helle
Lyder til I har haft en dejlig weekend.
Man skal jo heller ikke strikke altid - må ikke nok lysten skal vende tilbage
Vil du gerne stadigt have et fed af det grønne Svit silke ? Har ændret i planerne med det - så der kan godt deles med andre
Nynne

Helle : sagde ...

Ja Lea det var bare super dejligt at få slappet lidt af :-)

Gitte du kan tror at vi vil tage de små med der hen og spise en is.

Nynne: Jeg vil super gerne købe det som du ikke skal bruge, det er bare så flot en farve.

Strikkeheksen sagde ...

Ser ud til at ha´været en skøn tur, Helle :-) Strik skal jo være en fornøjelse, ikke noget du SKAL, det er ikke forbudt at holde en strikkepause :-) Du skal nok få gejsten igen - om ikke andet, skal vi nok hjælpe dig den 15. august ;-)

Annette sagde ...

Jeg kender godt den fornemmelse med at være havnet i "dødvande" hvor strikkegejsten er minimal, men den vender tilbage lige pludselig... vær sikker på det.

Jannickes Hjemmekos sagde ...

Hei, Helle
Kreativiteten og iver etter å holde på med håndarbeid, går i bølgedaler. Sånn er det for alle. Om du ikke alltid orker å legge igjen en kommentar i andres blogger, så gjør det ingen verdens ting. Blogging skal, i likhet med håndarbeid, gjøres av glede - ikke plikt. Slapp av og nyt sommeren - jeg tenker når høsten er her, er kreativiteten din tilbake for fullt.

Varm klem fra Jannicke

Dorthe sagde ...

Dejligt med sådan en weekend i godt selskab og kreativiteten skal nok vende tilbage igen, mon ikke vi alle har sådanne perioder, jeg har i hvertilfælde...
Hav det rigtig godt :-)

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder som en dejlig dag. Jeg tror, at vi var i närheden af dig dagen inden, då vi körte til Ree Park. Men jeg kunne ikke huske adressen till sommerhuset, så jeg nöjedes med at nyde området.
Kreativiteten går i bölger, men den kommer tilbage. Her handler det mest om at trevle op, men det er også ok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails