04 marts 2011

Leginds

Så er min overlocker blevet motioneret lidt i dag. Jeg fik et nyt mønster og noget stof i fødselsdagsgave af min svigermor, så det var bare med at komme igang.

Mønsteret er fra Burda og jeg kan varmt anbefale det til piger med lidt former Smiley, der blinker

005

Jeg har gået lidt som katten om den varme grød, for jeg har ikke brugt min overlocker ret meget og så kommer man nemt ud af trit med hvordan den skal trådes. Så det var med brugsanvisningen og trin for trin, mine leginds blev fremstillet. Så nu er det bare med ikke at glemme alt det som jeg har fået lært.

003

Ja der er jo sådan set ikke ret meget at vise, men de sidder bare rigtig godt. Stoffet og mønsteret er købt hos Nynne og Co i Hedensted, en super dejlig forretning hvor man kan få den hjælp man har brug for.

Hvor mange riller har I strikket på jeres Camomille sjal? jeg syntes det er lidt svært a måle de 52 cm, for det giver sig så let.

Rigtig god week-end til jer alle !

5 kommentarer:

Gitte sagde ...

Hmmm - jeg har mere målt på længden end breden. Er iøvrigt startet på nr. 2 uden at vide om nr. 2 er passende i størrelse....

Dejligt med et godt mønster.

Lea sagde ...

Jeg er ikke kommet i gang med det endnu, men det kommer.

Strikkefuglen sagde ...

Hej Helle
Sikke mange fine ting du laver, glæder mig til at følge det ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Ak ja, jeg kan dælme heller ikke huske, hvordan min overlocker trådes, men tror nok, jeg har en brugsanvisning på video ;-) Dejligt med et mønster, der fungerer, Helle :-)
Jeg har kun strikket 32 striber på mine og blogget dem ud til målene, men hvis du strikker stramt, skal du nok ha´ lidt flere :-)

Manna sagde ...

Så flittig du er Helle både med pinde og nu også symaskine. Du får lavet mange fine strikkede sager.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails