28 april 2012

Baby-jakke :-)Nu måtte der altså til at komme noget andet på pinden, for jeg kunne ikke vente længere med at strikke babytøj. 

Heldigvis kunne jeg ligge ned og strikke den, for sidste lørdag brød min ryg totalt sammen igen og det endte med at jeg måtte ned og ligge helt fladt. Man skulle efterhånden tro at jeg er ved at vende mig til det, men jeg bliver bare så bange hvergang det sker. Søndag kunne jeg slet ikke gå, så jeg måtte give mig og sluge noget morfin, så jeg kunne holde ud til at gå på toilet. 

Nu går det heldigvis bedre igen, og jeg kan se frem til at komme til konfirmation hos min nevø på søndag,  jeg har jo hele tiden tænkt på om jeg nåede at komme på højkant til det.

4 kommentarer:

mordorte sagde ...

Hvor træls. Det er da godt du kan udnytte tiden lidt, når du skal ligge i sengen.
Håber du får det godt, så du kan nyde konfirmationen og ikke bare være med

Fru Knudsen sagde ...

Håber du tager babytrøjen med på tirsdag så vi kan se den. Håber din ryg klarer konfirmationen. På gensyn på tirsdag.

Karin Grøn sagde ...

Uh det lyder ikke rart- jeg føler med dig. Håber du har medicin så du kan stå konfirmationen igennem. Jeg brækkede ned til en barnedåb men der var også en køretur på 100 km og kirkebænke er noget bras til en dårlig ryg også selvom man har skråpude og hele skidtet med.
Jeg gruer for næste lørdag for da fylder min svigermor 85 år og det skal fejres på Svinkløv badehotel og det er næsten lige så langt og der er ingen seng jeg kan lægge mig i til medicinen virker. Har du nogen diagnose og hvad bliver der ellers gjort?

Uldbegavet sagde ...

Uha, sikke en omgang, jeg kan godt forstå du blev bange, det er da skræmmende, at man pludselig ikke kan holde sig oppe. Jeg håber det er noget forbigående og at du snart kommer til hægterne igen. Rigtig god bedring.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails