27 februar 2013

Teststrikning og besøg !

Lørdag den 23. februar var jeg til teststrikning hos Bente Geil, det var bare så hyggelig en eftermiddag, der bare fik al for tidlig ende. Jeg må jo desværre ikke fortælle ret meget der fra, men jeg kan love jer for at der kommer mange rigtig skønne nye ting.

Vi fik lov til at kigge ud på lageret og vupti så lå der lige et kit i min taske ;-)

Tak til Bente for en rigtig spændende eftermiddag !

Men jeg må ikke starte på den før jeg er færdig med et par andre ting. Mit blå sjal som jeg strikker til en bekendt er snart færdig, jeg er ved kanten nu.Det bliver bare så spændende at strikke Vestpå, jeg er vild med den ryg der bliver.


Jeg har også haft besøg af nogle dejlige veninder, se bare hvad der kom ud af det. De bøger glæder jeg mig til at kigge lidt mere i, for jeg syntes at der kommer flere ting som kunne være en mulighed, for hvor gang jeg kigger i dem.

Tak for en rigtig hyggelig eftermiddag piger !


Nå jeg må hellere se at komme ind og få strikket den kant, for ellers ender det bare med at jeg bliver hængende her på værelset hvor kniplebrædtet står. Det kan sommetider være svært at vælge om det er kniple ellers strikketid.

Hav en dejlig eftermiddag !

Posted by Picasa

7 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

Den vest er bare så god og klædelig til alle.

Yt.

Unknown sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Uldbegavet sagde ...

Vesten er supersød, den bliver du glad for.
Det lyder rigtig godt med alt det du ikke må tale om, altså de nye modeller fra Bente Geil. Jeg synes også det er længe siden, at der er kommet noget nyt fra hende.

mordorte sagde ...

Det ser ud som en lækker opskrift du har fået fignerne i. Det er ikke altid let at fordele sin tid når der er flere ting man gerne vil

Fru Knudsen sagde ...

Godt du nød eftermiddagen rigtig meget. Det du må fortælle hører vi vel om på tirsdag. Go´ dag til dig

Strikkeheksen sagde ...

Det må siges at være et luksusproblem, Helle :-) Jeg er også blevet spurgt om jeg vil teststrikke og er i fuld gang, når jeg lige har en bette pause. Det er SÅ spændende :-)

Jeg er enig, Vestpå er så fin og klædelig :-)

Helle : sagde ...

Tak for alle jeres kommentar og jeg skal nok fortælle lidt på tirsdag.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails