08 oktober 2013

Turen til Fjellerup!

Uha ja det er jo næsten en måned siden jeg sidst har været inde og skrive noget, det betyder altså ikke at jeg ikke laver noget :-) men tiden har ikke lige været til det.

Som Birgit så fint har beskrevet har vi været på en skøn mini ferie i Fjellerup. Vi var jo tre piger som tog afsted fra Nørresnede om torsdagen med mad, strikketøjet og snakketøjet, vi have også taget kaffe og the med til pauserne undervejs.

Her drak vi vore kaffe / the og vi fik boller som Lene havde bagt MUMS


Det var det skønneste sommerhus vi ankom til, mange tak for lån skal lyde til familien som lånte os det. Vi købte vores frokost hos Prebens Fisk og tog det med hjem i sommerhuset, det smagte bare så godt.


Da vi havde spist kørte vi over og besøgte kirsten Mogensen 

Hun har en Gårdbutik som ligger ved Glesborg. Vi kiggede på hendes skønne garner og jeg siger, sikke en farve skala, ja næsten som den regnbue som vi så samme dag. Der blev handlet lidt og så var det tid til at vende hjem efter igen. Vi sad på den skønne terrasse og drak vores eftermiddagskaffe / the godt nok med en lille jakke på, men sikke da et dejligt efterår vi har, jeg tror at klokken blev halv syv før vi gik ind og hyggede videre.
Vi var faktisk også ude og se vinrakker, det var hos den søde nabo, der også havde tændt op i pejsen i vores sommerhus inden vi ankom, så der var dejligt varmt inden for.

Vandet blev også besøgt.


det var bare så skøn en tur ! normalt er jeg ikke til at tage hjemmefra uden min mand, men de piger er bare så dejlige at være sammen med. Det er faktisk sådan at vi kun har kendt hinanden i tre år, da det er gennem Strikkecafe'en at vi har mødt hinanden, og den har 3 års dag i næste uge, men det hører i nærmere om senere.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Sådan en "tøsetur" kan man leve på længe. Jeg synes det er super hyggeligt og ville ikke undværer det

Strikkeheksen sagde ...

Hvor er det dejligt, Helle - det ser ud til at have været en rigtig skøn tur :-) Mon ikke du fik købt lidt garn ;-)

Fru Knudsen sagde ...

ja, en dejlig tur var det bestemt!

Annette sagde ...

Er der strikkecafe tirsdag i uge 42?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails