07 september 2016

Lina´s Top Down

Halløj så er jeg tilbage igen her på bloggen !

Vi har haft en lidt for spændende forår og sommer, da min mand lige omkring Påske fik konstateret kræft i skjoldbruskkirtlen. Det sætter jo mange tanker igang, men vi er så heldig at de har fået fjernet det hele og Ole har været til sin første kontrol, hvor alt bare så fint ud. 

Men jeg har da fået strikket lidt her i sommer, så det får I at se lidt af gangen.

Her er det en rigtig dejlig sommerbluse som hedder Lina´s Top Down og det er Else Schjellerup som har designet den. Garnet er fra gemmerne og jeg ved ikke helt hvad det indeholder, andet end at blusen er super dejlig at have på. Jeg har fulgt opskriften, men har strikket den lidt længere end der stod.


Men hvis man ikke lige er til at strikke snoninger skal man ikke vælge denne model, men jeg syntes at den har været rigtig hyggelig at strikke.

Hav en dejlig aften !

6 kommentarer:

Pia sagde ...

Den er rigtig fin og sikkert behagelig at have på.

Lydert sagde ...

Hvor er det en smuk top, ES laver altså nogle fine designs.
Sikke da en forskrækkelse med din mand, god bedring med ham

Helle : sagde ...

Tak for jeres søde kommentar, Jeg er super glad for at se at der stadig er nogle som følger min blog, selv om det er længe siden jeg sidst har blogget.

Strikkeheksen sagde ...

Selvfølgelig følger vi med Helle - sikke da en omgang I har været igennem, hvor er jeg glad for at høre, at det er godt overstået :-) Men det er sørme hårdt, når det står på. Og ja - her er der også en del at tænke på, men det hører ikke til på bloggen.
Utrolig smuk top - jeg er jo også vild med ES, selvom det godt nok er længe siden, jeg har haft én af hendes modeller på pindene - åh for en smuk farve :-)

Gitte sagde ...

Godt at Ole er kommet godt igennem og at det ser fint ud. Det må have været noget af en forskrækkelse.

Super flot top.

Timotei sagde ...

Den toppen var jo bare nydelig! Skjønner dere må ha hatt en tøff sommer, men så godt å høre at det går bra med din mann! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails