17 januar 2009

Trist grå søndag

Hvad er mere trist end at ligge her i sengen, vejret er gråt og regnfuld, og manden er lige kørt til barnedåb. For at det ikke skal være løgn, så er der jo også strik-in hos Gitte.
Hvor ville jeg ønske at jeg havde en bedre ryg. Hvis det så bare var en svag rygrad over for garnkøb og sådan ting ;-) Nå . . men der er jo altså ikke noget at gøre ved det, så jeg må jo bare få det bedste ud af dagen, og tænke på at jeg faktisk kunne være oppe lidt i går, så der er lys forude :-) og det må man jo ikke glemme.
Jeg er faktisk blevet færdig med mit sjal som jeg omtalte her, men jeg havde ikke nok garn til den rigtige kant. Det skal nok nærmere døbes om til et tørklæde, da det ikke blev så bred som jeg havde forventet. Pyt med det for tørklædet er bare så dejlig blød og luftigt, strikket på mine nye Nick -Pickrs pinde nr. 3,5. Hvor er det blevet nemt at strikke lace mønster efter at jeg har fået de pinde, det glider meget nemmere for en.
Jeg vil ønske jer alle en rigtig hyggelig strikke søndag !
Posted by Picasa

10 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Helle, din stakkels, stakkels kone - hvor er det bare synd for dig - øv, for den.

Håber altså, at du kan deltage næste gang :-)

PS: Håber også, du kan strikke lidt i dag - Rigtig god bedring :-)

Gitte sagde ...

Kære Helle, Sikken en træls søndag. Hvor er det ærgeligt med den ryg. Rigtig god bedring til dig.

Knus Gitte

marianne sagde ...

Hej Helle.
Det er da noget skidt med din ryg. Ved selv hvad det vil sige at have ondt i ryggen da jeg lider af gigt, så rigtig god bedring til dig.

Irene sagde ...

Åh - din stakkel! Har selv frygtelig ondt i ryggen, men kan godt klare at være oppegående på piller. Håber snart at du får det bedre, så du kan komme med næste gang vi mødes. Rigtig god bedring og god søndag!

Tine sagde ...

Øv, hvor ærgeligt.
Håber barnet bliver godt døbt uden dig :-)
Rigtig god bedring til dig.

Mariann sagde ...

Jeg tilslutter mig lige alle de andre ønsker om god bedring :-)
Håber du snart er oppegående igen, og at vi ser dig til strikke-komsammen.
Håber du også får en god søndag trods alt !

Pia sagde ...

Hej Helle.

Det er da træls med den ryg. Håber du også i dag kan komme lidt op.
Dit tørklæde er vel nok blevet flot, og øv at der ikke var garn nok til kanten. Du kunne evt. lave en kant i en matchende farve el ?

Nå men god bedring med ryggen og god søndag.

Lea Poulsen sagde ...

God bedring Helle.

Samtal från min trädgård sagde ...

Det er vel det kedeligste, både uden barnedåb og strik-inn, håber det snart bliver bedre, så du kan väre mere oppegående. Flot törkläde du har fået lavet.

Karen sagde ...

Tak for din hilsen. Jeg er begyndt på mit næste julekatalog, så hos mig "over somrer" svampene da der ligesom ikke er hul mellem Jul og Jul i mit univers.

Karen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails