06 juni 2009

Århus og Vejle

Godt at vi har motorvejen !
I torsdags var min far lige til læge, han har fået en del væske i sine ben og har dårlige lunger, så det skulle der lige ses lidt nærmere på. Det endte med at han skulle indlægges, så der kom en ambulance og hentede ham. Han er indlagt i Århus, godt at vi har motorvejen så tager det jo ikke så lang tid.
Fredag formiddag er vi ved at gøre os klar til at tage op til min far i Århus, da telefonen ringer, det er min eks. mand som ringer og fortæller at min datter er på vej til Vejle sygehus. Det viser sig at hun er blevet påkørt af en billist som skulle svinge til højre, og Jette skulle køre lige ud på hendes scooter, hun havde desværre hendes veninde bag på. Der må have været nogle som har holdt hånden over de to piger, for de slipper med skrammer og blå mærker. Jette måtte blive på hospitalet til i dag, for de ville lige holde lidt kontrol med hende, hun har fået sig en mindre hjernerystelse. Hendes veninde kom hjem i går, og skulle holde sit ene ben i ro da hun har fået nogle grimme hudafskrabninger på skinnebenet Vi håber at pigerne har lært noget af det, og måske også billisten.
Så vi har ligget i fast rutefart mellem Århus og Vejle sygehus, godt at jeg kan sidde og strikke når Ole kør. Det går heldigvis lidt bedre med min far, men vi ved ikke hvornår vi får ham hjem igen.
På strikkesiden, er det kun blevet til en djævlehue til den lille kimono. Jeg har desværre ikke fået taget et billede af den, så det må vente lidt. Tunikaen til min veninde er også snart færdig, så jeg skal snart til at kigge efter lidt nyt strikketøj :-)

12 kommentarer:

Tine sagde ...

Det var da en vaerre historie.
Godt at det gaar fremad.
God bedring med alle de saarede og sygdomsramte :-)

Super fine ting du faar strikket for tiden.
Glaeder mig til vi ses i naeste weekend.

Lavendel sagde ...

Jamen sikke noget. Ja jeg håber sørme osse at tøserne har lært lektien, selv om det er på den hårde måde.Så god bedring til hele familien.

Dorthe sagde ...

Sikke noget Helle, god det ikke gik være med pigerne. Rigtig god bedring til din far og datter :-)
Kram fra
Dorthe :-)

kludemutter sagde ...

Puha, sikke noget.
Godt de alle er i bedring ;)
Mon ikke alle har lært noget.

Yt.

Strikkeheksen sagde ...

Uha, der kan alt for hurtigt ske noget i trafikken, godt at de slap med skrammerne :-) God bedring til de stakkels piger og din far :-)

PS. Glæder mig til på lørdag :-)

Gitte sagde ...

Puha - Helle. Sikken da en weekend. Godt at det ikke gik værre med pigerne. Sidder her og får helt gåsehud.....!!!!

God bedring med din far, og hils ham mange gange fra mig.

Manna sagde ...

Årh nej, hvor uheldigt med dine familiemedlemmer.
Højresving har jeg meget respekt for, kigger mig altid grundigt over skulderen, for det er ikke altid man kan se en cylist/knallertkører i sidespejlet.
God bedring med din datter og far og en god søndag til dig

Helle : sagde ...

Tusinde tak for alle jeres søde kommentar, det luner. Jeg glæder mig til strik-in !

snakkemunn sagde ...

Vær takknemlig for det gikk bra.
Jeg mistet min nevø i bilulykke for 10 år siden og synes det er skummelt hvor fort det kan skje. Jeg forstår godt din bekymring, jeg er glad for alt gikk så bra. God bedring til din datter og veninne.

nynne sagde ...

Føj for en grim oplevelse - god bedring til hele flokken

Irene sagde ...

Uha - sikken en weekend. Godbedring til både din far og datter!

Samtal från min trädgård sagde ...

Ska det ske, så sker det oven i hinanden! Håber at alla får det bedre snart og kommer hjem.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails