23 februar 2011

Opdatering af fødselsdagsgaver :-)

Jeg har jo skrevet at jeg havde indløst mit gavekort, så I må da hellere se hvad jeg fandt hos Sofies Mormor i Hørning.

Det er 100 % Lana extrafine merino superwash wool, og så er det bare helt vild blødt. Jeg ved endnu ikke helt hvad der skal laves ud af dette skønne garn, det må tiden ligesom vise. Indtil videre vil jeg bare gå og nyde garnet. Der blev også lige til lidt flere markeringsringe, og en anden lille sjov dims som kan bruges når man strikker med flere farver.

003

I skal også lige se min flotte blomst som jeg fik af nogle dejlige venner. Urtepottesjkuleren er fra en anden veninde, og den er jo bare som skabt til vores stue.

005

Jeg har også være så heldig at få foræret “Victor med Theodor” sidste år fik jeg bamsemor “Victoria” i fødselsdagsgave. Det er samle objecter fra Bing og Grøndahl.

Tusind tak Dorthe og Co. Smiley

010

6 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Dejlige gaver du har fået..er spændt på hvad du finder på at strikke af garnet.

Pia sagde ...

Så lækkert dit garn ser ud. Skønt med gaver man ønsker sig, min familie mangler stadig at lære jeg ønsker mig strikkerelaterede ting, trods de får oplysningerne på ønskesedlen hvert år.

Lene, TingOgTanker sagde ...

Hvor er det dejligt at vide at andre end mig, køber garn bare fordi det er pænt/lækkert...og så senere tager stilling til hvad det skal blive til :-)

Benthe sagde ...

Lækker lækker garn du har fået købt for dit gavekort. Og hvor er de bare nusser dine 2 små bamser.
Jeg er vild med din urtepotteskjuler.

strikkeentusiasten sagde ...

Det er lækre ting du har fået i fødselsdagsgave og også lækkert det du har købt for gavekortet der er til mange fine projekter.
kh Jane

Tine sagde ...

Sikke noget lækkert garn.
Jeg er sikker på du nok skal finde et super fint projekt til det! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails