16 november 2013

Kan man blive mere forkælet !

I søndags sad jet og kiggede rundt på nettet og kom en tur ind om Garnudsalg.dk Der læste jeg om de skønne pinde ChiaoGoo, tror nok jeg sad lidt lang tid og læste for pludselig spurgte min mand om hvad det var for noget jeg sådan studerede. Jeg fortalte at jeg lige havde funde de pinde som måtte passe til mig og så talte vi ikke mere om det, før jeg opdager at han er i gang med at bestille det til mig. Det kom med posten i tirsdags og jeg er bare så vild med det, har bare prøvestrikket lidt med det, for tror ikke at man skal skifte pinde midt i et strikketøj.


Jeg fik læst lidt mere og fandt ud af at der var nogle wire der drejer, så man ikke kommer til at stikke dem løse som på mit Knitpro sæt. Så jeg ringede lige op til dem mandag og fik et par wire med i sættet,  de var bare så søde at snakke med og så var der jo også lige lidt godt til kaffen med i pakken.


Jeg er vild med at strikke med tynde pinde og i det her sæt er de både tynde og spidse som de lace pinde jeg har i forvejen. Hvor jeg bare glæder mig til at komme i gang med at strikke med de nye pinde.

God lørdag aften !

Tak for alle jeres kommentar på mine indlæg, det varmer dejligt ! 


10 kommentarer:

Merete sagde ...

Jeg har hørt fra andre at de er gode. Men jeg er tilfreds med mine Kntipro, især Karbon pindene. Men jeg er også rigtig glad for dem som heder HiyaHiya, kan desværre ikke købes herhjemme

Anonym sagde ...

Sidst jeg var i Aalborg for at besøge Jeppe(min ældste) var jeg forbi garnudsalg for at købe lidt af pindene...jeg har som dig også tilgode at afprøve dem....men har hørt så meget godt ::-)

Anne-Mettes Oaser sagde ...

Sikke da en skøn overraskelse. Håber, du vil nyde dine nye pinde :-).
God weekend.

Eg sagde ...

Det ser ud til at være skønne pinde, og garnudsalg vil jeg altså besøge når jeg har masser af tid...

God lørdag - og sikke en dejlig mand du har når han bestiller nye pinde til dig

Aslaug sagde ...

Sød mand :) og dejligt med forkælelse, det kan man da vist ikke få for meget af :)Håber du bliver glad for at strikke med :)

Tine sagde ...

Fantastisk gave!
Han er god ved dig, den søde Ole :-)
Glæder mig til at høre hvordan de er at strikke med.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Dejlig med en mand der kan komme i tanke om at bestille pinde til en, du er heldig. Glæder mig til at høre hvordan de er at strikke på :-))

Lydert sagde ...

Det er da en dejlig mand, du har.
Jeg strikker selv på KnitPro men overvejer at prøve ChiaiGoo

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det var rigtig sødt gjort af din mand.
Tillykke med de nye pinde.

Fru Kahr sagde ...

Sikke en skøn gave:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails